Despre noi

EUGEN BUNEA - Cofondator al Cronus eBusiness in 2002, cu un background solid pe parte tehnica si experienta acumulata de-a lungul activitatii Cronus, va fi interlocutorul ideal pentru a discuta planurile dvs. strategice in materie de operatiuni si logistica de telecomunicatii sau software operatiuni pentru business-ul pe care il conduceti.

Eugen Bunea este nascut in 1975 in Bucuresti si a absolvit Facultatea Politehnica din capitala, sectia Automatica si Calculatoare. CV-ul sau cuprinde anterior fondarii Cronus, pozitii tehnice de management in filiale ale unor companii cu renume precum Ericsson sau Equant.

Compania este condusa pe parte executiva inca de la infiintare de Eugen, si echipa pe care a format-o de-a lungul anilor in cadrul Cronus a probat intotdeauna buna organizare si suflul de entuziasm profesional necesar administrarii unor proiecte complexe in IT&C.

 

Eugen Bunea, General Manager
http://dev.cronus.ro/testimonial-view/eugen-bunea-cv/

Andrei CIORBA s-a alaturat echipei in 2008, avand in acest momemnt acumulata o activitate de peste 10 ani in companie pe latura de presales. Incepand cu 2013 a preluat conducerea departamentului Presales, incubatorul conceptelor de configurare arhitectura si solutii pentru proiectele IT&C care urmeaza a fi implementate si dezvoltate de companie pentru beneficiarii sai.

Andrei Ciorba a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Automatica si Calculatoare in 2009, urmand apoi un master in Retele de Calculatoare si Securitate Informatica in cadrul aceleiasi institutii de invatamant.

Specializarea sa tehnica a continuat prin urmarea cursurilor la academia Cisco, obtinerea certificarilor Cisco CCNA, CCIE (Routing & Switching) pana la momentul cand a preluat conducerea departamentului Presales la Cronus, acumuland astfel expertiza atat pe latura tehnica de specialitate dar si comerciala prin natura activitatilor pe care le indeplineste zi de zi in companie.

Andrei CIORBA, Presales Manager
http://dev.cronus.ro/testimonial-view/cv_andrei/%20

Laurentiu ZANCA -  Alaturi de compania noastra inca de la infiintare, Laurentiu a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si a continuat sa acumuleze experienta in domeniul retelelor de date si securitatii informatice prin prisma activitatilor curente pe care le-a desfasurat in departamentul tehnic la Cronus eBusiness,

In calitatea de Manager al Departamentului Tehnic, Laurentiu a investit constant timp in a se documenta si a aprofunda noutatile tehnologice propuse de vendori. Proiectele derulate in cadrul firmei au contribuit la fundamentarea experientei sale in domeniu si la largirea spectrului de tehnologii implementate cu succes. Printre certificarile sale se numara CCIE  pentru Cisco Collaboration, dar si certificari anterioare pentru Project Management, Unified Communications, Contact Center, Security, Routing and Switching, Wireless, Network Monitoring si Microsoft Enterprise

 

Activitatea sa in Cronus a cuprins sarcini pe diverse paliere - presales, tehnic, training, NOC management, dobandind expertiza necesara asigurarii proiectului dvs. in implementare alaturi de Cronus  atu-ul unei reusite depline.

Laurentiu Zanca, CTO Cronus
http://dev.cronus.ro/testimonial-view/laurentiu_zanca/

Mircea Zanfirescu, Director Comercial al Cronus este responsabil de un portofoliu variat de clienti corporate in structura de clienti ai companiei. Avand background-ul de absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Mircea si-a construit cariera in domeniul comercial in cadrul unui furnizor de top pentru servicii de telecomunicatii, Orange, departamentul Corporate Sales, anterior obtinerii postului de management la Cronus eBusiness in 2009.

Avand interese tehnice distribuite pe o larga plaja de tehnologii de la partenerii vendori de tehnologie ai Cronus, dincolo de latura comerciala, Mircea va poate ajuta sa alegeti si sa construiti solutia optima pentru proiectul companiei dvs.

Mircea Zanfirescu, Director Comercial la Cronus
http://dev.cronus.ro/testimonial-view/mircea-zanfirescu-cv/%20