Securitate Cloud Cisco

Cisco Securitate WEB in Cloud (CWS)

Securitatea nu necesita investitie, poate fi asigurata ca serviciu

Faceți cunoștință cu o abordare de securitate foarte diferită propusa de Cisco: tot-cuprinzatoare, in cloud. Cu solutia Cisco Cloud Web Security (CWS), oferim securitate inteligentă pentru lumea reală.

Solutia aduce o vizibilitate amanuntita, control consistent și o bariera avansată de protecție înainte, în timpul și după un atac cibernetic.

Ca soluție de securitate web furnizată în cloud, Cisco CWS oferă servicii extinse marcand posibilitatea achizitiei securitatii ca serviciu (SaaS).

Implementarea este simplă și rapidă. Nu necesita efort de întreținere sau upgrade-uri. Cu CWS Cisco, administratorii pot seta și aplica anumite utilizări web politicilor din întregul mediu al infrastructurii pe care o exploateaza. Utilizatorii pot conecta CWS Cisco
la infrastructura existentă cu opțiuni flexibile de integrare în rețea. Cisco CWS controlează accesul la site-uri Web și conținut specific online, precum și aplicații. Motoarele de analiză ale Cisco livrează continuu industriei antimalware informatii privind protecția împotriva amenințărilor bazate pe interactiunea web. Rețeaua noastră avansată de detectie a amenințărilor globale actualizează continuu baza Cisco CWS imbunatatind astfel reactia împotriva celor mai recent dezvoltate amenințări.

Protecția împotriva programelor malware Cisco Advanced (AMP) protejează împotriva proceselor avansate malware și a localizarii fișierelor în timp pentru a vedea unde migreaza si pot raspandi infectia fisierele afectate. Analiza cognitivă a amenințărilor (CTA) scanează traficul web pentru

a determina simptomele unei infecții și abordează amenințările care pot eluda firewall-ul. Gestionarea centralizată și raportarea amanuntita oferă o creștere a vizibilitatii în folosirea web-ului și informarea despre amenințările posibile.

 

BENEFICII

  • Politicile granulare privind utilizarea web: Setați și impuneți opolitici unitare de Securitate întregului mediu pentru aplicații, site - uri web și conținut web specific.
  • Ușor de integrat: cu optiuni de integrare flexibila a retelei, vă puteți conecta Cisco Cloud Web Security (CWS) la infrastructura dvs. existenta
  • Inteligența în timp real in reactia fata de amenințări: Motoarele de analiză dion spatele solutiei livrează industriei antimalware informatii upgradate pentru a asigura securitatea necesara . reteaua noastra avansata de masurare a formei si fondului amenințărilor actualizează continuu Cisco CWS pentru a proteja împotriva formelor evaluate de atac.
  • Gestiune centralizată și raportare: Vizibilitate cfrescuta în utilizare si arhiva formelor de atac intampinate.