Sedinte cu WEBEX Center

Fiti mai productivi si colaborati mult mai eficient si rapid de la distanta cu Cisco WebEx® Meeting Center.

Cisco WebEx este liderul industriei dovedit în conferințe video și web.

Interactionati cu convorbitorii dvs. ca și cum ați fi fost față în față

Folosiți  Cisco Webex pentru a îmbunătăți implicarea, pentru a întări relațiile și pentru a construi încrederea, ca și cum ați fi întâlnit colaboratorii personal, bazandu-va pe un streaming transmisie video in timp real cu imagine de foarte buna calitate.

Creșteți productivitatea, construind o experienta pozitiva a meeting-urilor alaturi de colaboratori stiut fiind ca pe langa feeling-ul de intalnire “in persoana” cu Cisco WebEx veti putea partaja documente, prezentări și aplicații.

Contati pe Cisco pentru servicii extrem de sigure, scalabile și fiabile precum Cisco WebEx oferă mediul propice de conferinta web și video pentru a reduce costurile și pentru a permite IT-ului să se concentreze asupra priorităților de bază. Centrul de întâlniri este livrat ca software ca un serviciu (SaaS) prin Cisco® Collaboration Cloud și este ușor de lansat și scalat pe măsura creșterii organizației pe care o reprezentati.

 

Desfasurati întâlniri simple cu aceste caracteristici implicite:

 • Videoconferinta
  Creșteți angajamentul și construiți încrederea, la fel cum ați face la o intalnire in persoana, cu ajutorul transmisiei video Cisco WebEx. Invitați-i pe ceilalți să se alăture întâlnirilor cu dvs. bazandu-va pe standarde video, ecrane single sau multiscreen. Toată lumea se poate bucura de conținutul video de până la 720pixeli și de conținut la 1080pixeli bine conformat pentru ecrane standard (4: 3) dar si ecran lat (16: 9). Microsoft Lync 2010 și 2013 și utilizatorii Skype pentru Business se pot întâlni și cu mai mulți oameni care se alăture acestora intr-o videoconferința Cisco WebEx.
 • Experiență multimedia multimedia
  Implicați-vă publicul încorporând multimedia în prezentările dvs., inclusiv PowerPoint, animații Flash, fișiere audio și video. Videoclip integrat Vedeți videoclipuri de la până la șapte participanți. Selectați modul ecran complet pentru a vedea difuzorul activ în panoul principal al videoclipului,
  video afișat ca miniaturi. Pentru vizualizarea video cea mai detaliată, selectați opțiunea extinsă pe ecran complet pentru a vizualiza difuzorul activ într-o rezoluție reală de înaltă definiție, de 720p
 • Interfața cu utilizatorul
  O interfață modernă oferă o experiență simpla și intuitivă a utilizatorului. Creșteți interacțiunea cu convorbitorii dva prin intemrediul imaginii de avatar pentru perioadele în care nu doritti sa sharuiti captura video.
 • Document, aplicație și partajare de ecran
  Distribuiți conținutul sau întregul ecran cu participanți la distanță în timp real. Participanții pot prelua controlul și pot partaja conținut sau adnota in documentele deschide pe statia dvs. de lucru.
 • Spatiile uzuale de lucru
  Întâlniți-vă chiar mai repede în propriul spatiu de lucru. Programați înainte sau lăsați-vă camera deschisă, blocați-o și aflati cu ușurință că oamenii așteaptă sa intre in conferinta. Economisiți timp și costuri de deplasare la întâlniri cu Cisco Spark ™ sau conectați ușor direct la camerele Cisco Spark pe telefonul aflat pe biroul dvs. pentru a continua conversațiile după încheierea ședinței.
 • Audio integrat Oferiți o experiență interactivă interactivă cu audio-ul integrat Cisco WebEx oferit prin intermediul rețelei publice de comunicații (PSTN) Cisco WebEx sau Cloud Connected Audio administrată de compania dvs. sau de un furnizor autorizat de servicii.

 

De asemenea, puteți utiliza o serie de opțiuni audio de la terti. Alegeți optiunea cu taxare la appelant sau cu taxa inversa, sau apel sau invitație. Sau oferiți participanților opțiunea de a vă conecta folosind VoIP (VoIP) sau audio-ul încorporat al computerului. Suportul audio cu bandă largă prin VoIP oferă o calitate excelentă a sunetului - chiar și în cazul rețelelor supra-aglomerate. Call-Me: Apel rapid = Introduceți pur și simplu numărul dvs. de telefon sau sistemul video preferat când întâlnirea începe și centrul WebEX vă apelează - fără efort , fără parole.

 • Vorbitor activ:
  Concentrați-vă pe cine vorbește cu tehnologia activă de focus a difuzoarelor, care afișează automat videoclipul asociat microfonului curent în fereastra difuzorului activ.
 • Inregistrarea , editarea și redarea întâlnirilor în condiții de siguranță: creați înregistrări criptate și protejate prin parolă ale întâlnirilor dvs. pentru referințe viitoare, training sau demonstrații.
 • Desktop Integration Suite: inițiază întâlniri din Microsoft Office sau Outlook, Lotus Notes și o varietate de soluții de mesagerie instantanee.
 • Acces la întâlniri la un click distanta: Initiati o întâlnire și invitați participanții instantaneu de pe sistemul dvs. video, desktop, bara de activități sau din aplicațiile preferate .
 • Mod facil de a lansa invitatii: trimiteți invitații și mementouri folosind un apel telefonic automatizat, un mesaj text, e-mailuri de la clientul dvs. local, cameră video proprie sau mesagerie instant.

 

BENEFICII WEBEX:

 • Integrarea echipelor in organizatie
  Utilizați conectarea unică pentru a accesa Centrul de întâlniri WebEx. Beneficiați de integrarea și interoperabilitatea cu produsele de colaborare Cisco cum ar fi Cisco Jabber®, Cisco Spark și camerele Cisco pentru conferințe video.
 • Suport pentru dispozitive video
  Conectare facila cu orice dispozitiv video bazat pe standarde, inclusiv dispozitive mobile, desktop, Cisco Jabber, Cisco Spark și Cisco sau alte sisteme video bazate pe cameră În plus, clienții Microsoft Lync / Skype for Business.
 • Suport pentru platformăMește- te cu oricine pe toate platformele comune de sistem de operare, cum ar fi Windows, Mac și Linux. Alăturați-vă întâlnirilor prin simpla deschiderea a unui browser: Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome și Edge.
 • Asistență mobilă Bucurați-vă de o interfata unica si facila, experimentand întâlniri cu partajarea audio, video și conținut pe Android, telefon, iPad și Apple.