Server Hosting & BC

In mediul de afaceri de azi, abilitatea de a continua operatiunile chiar si in timpul calamitatilor a devenit un criteriu vital pentru companii. Necesitatile organizatiilor de a opta pentru o strategie stabila in privinta continuitatii activitatii (care sa ajute la reluarea in cel mai scurt timp a activitatii si la minimizarea perioadelor de intreruperi in furnizarea serviciilor) deriva din pericolul ca aceste lucruri sa provoace o catastrofa financiara.

Cronus eBusiness si-a demonstrat o experienta credibila in dezvoltarea planurilor de continuitate si recuperare in caz de calamitate. In eventualitatea crizelor si/sau a dezastrelor, clientul poate sa se bazeze pe solutiile furnizate de compania noastra de administrare a operatiunilor in cazul acestor situatii extreme.

 

Stocare de date: Cronus eBusiness ofera capacitati extinse de stocare a informatiilor pentru acei clienti in cautare de tehnologii de stocare avansate, sau stocarea ca parte a unui plan de recuperare a datelor in caz de urgenta sau calamitate.

Serviciul de ba-ckup si recuperarea datelor: Cronus eBusiness ofera o gama completa de servicii back-up si recuperare pentru a proteja informatia necesara in caz de accidente de sistem, calamitati naturale sau situatii de urgenta, stergeri accidentale sau alte evenimente punctuale care ar putea periclita infrastructura si capacitatile Dvs. de stocare a informatiei, evenimente responsabile de periclitarea sau falimentul operatiunilor Dvs.

Servicii cu grad extins de disponibilitate: Pentru acele medii de dezvoltare care implica nivele maxime de disponibilitate a conexiunilor online, ca de exemplu medii multimedia, frecvente descarcari masive de fisiere mari si trafic intens de date, Cronus eBusiness ofera o disponibilitate extinsa in privinta serviciilor IT furnizate astfel incat sa adaugati un nivel aditional de siguranta si disponibilitate operatiunilor pe care le desfasurati.

Servicii de monitorizare: Cronus eBusiness asigura prezenta Dumneavoastra on-line, prin monitorizarea complexa in timp real a tuturor serviciilor care mentin bunul mers al afacerii in scopul de a preveni aparitia unor eventuale probleme.