Servicii Administrate

 • Cronus HI-Touch Connectivity

  Cronus HI-Touch Connectivity

  O nouă generație de rețele Cronus High-Touch Connectivity Planet Cronus High-Touch Connectivity Planet este soluția optimă de lansare și menținere pe orbită a unei conectivități, în rețea de generație cosmică. Creată special pentru firmele mici…

  Info...

 • Managementul Configurarii

  Managementul Configurarii

  Cronus va poate pune la dispozitie serviciul de Management al Configurarii in a defini si implementa o politica programabila de update tehnologic in retea.

  Info...

 • Server Hosting & BC

  Server Hosting & BC

  In mediul de afaceri de azi, abilitatea de a continua operatiunile chiar si in timpul calamitatilor a devenit un criteriu vital pentru companii. Necesitatile organizatiilor de a opta pentru o strategie stabila in privinta continuitatii…

  Info...

 • Managementul Securitatii Informatice

  Managementul Securitatii Informatice

  Cronus propune ca planul de securizare sa fie constuit deodata cu sistemul. Astfel un sistem informatic sigur este cel bine proiectat, implementat, utilizat si administrat.

  Info...

 • Managementul Performantei

  Managementul Performantei

  Scopul monitorizarii se traduce in optimizarea proceselor care ruleaza in retea, cu obiectivul de consolida uptime-ul pentru echipamentele aflate in nodurile retelei si a minimiza impactul perioadelor de intreruperi in functionarea echipamentelor.

  Info...

 • Managementul Erorilor

  Managementul Erorilor

  Managementul Erorilor aduce un sistem "proactiv" de detectare, diagnosticare si escaladare a incidentelor survenite in operarea unei retele de date.

  Info...