Octombrie incepe cu Cisco Connect

Cronus are placerea de a va invita la Cisco Connect !

Pentru a participa la editia 2018 a cunoscutului eveniment, va rugam urmati instructiunile din platforma de inregistrare.

Cronus va invita să participati la Connect Romania, un eveniment marca Cisco ce va avea loc Miercuri 10 Octombrie 2018 la Willbrook Conference Center.

Ca in fiecare toamnă, evenimentul reunește o mare parte din profesioniștii IT din România. Alături de experți certificați de vendor veti afla in cadrul prezentărilor detalii privind digitalizarea integrala a infrastructurilor IT, migrarea in cloud, update tehnologic, rețele wireless, mediu colaborativ și securitatea digitală; tehnologii inovative aplicabile in diverse formate și verticale de industrie.

Și de această dată Cronus este participant in cadrul expoziției de tehnologie in calitate de partener Gold Cisco pe piața locală și va invităm la standul nostru in holul expozițional unde vom avea posibilitatea să prezentăm și să discutăm prin intermediul specialiștilor noștri despre soluții din sfera Wi-Fi ID /coverage /metering dar și ACI- Security in Cloud, și modul in care puteti genera aplicații specifice industriei in care compania dvs. activează.

Începând cu ora 12:15, colegul nostru Mihai Dumitru, expert CCIE, Network & PM Consultant, va prezenta in sala Connect “Latență minimă, 1000 de noduri, 4 săptămâni.” o sesiune despre modul in care arhitectura SDN poate migra un număr impresionant de noduri de infrastructură de rețea cu administrare in cloud susținută cu tehnologia Meraki;

Procesul probat in cel mai recent proiect de succes, conceput și implementat de Cronus, asigură un potențial uriaș de update al rețelelor extinse in teritoriu. Vor fi prezentate atât beneficiile, impedimentele încercate cât și sugestiile de îmbunătățire a tehnologiei dar rezultatul este mai mult decât promițător in ceea ce privește administrarea facilă, optimizarea proceselor, protecția completă a infrastructurii migrate in fata amenințărilor de Securitate Cibernetică.

Sesiunea este deschisă întrebărilor din audienta, Mihai este nerăbdător să împărtășească detalii ale acestui proiect. Invitația de va alătura acestei prezentări este însoțită și de indemnul de a pregăti întrebările dvs pentru speaker, care vor fi răsplătite cu premii Cronus.

Please contact Cronus for further details.