Management de Proiect

Cronus eBusiness foloseste propria metoda pentru realizarea managementului de proiect si a unui plan detaliat privind punerea lui in aplicare pornind de la metodologia PMI (Project Management Institute).

Rezultatul va contine documentatia proiectului, planificarea in timp, configuratiile necesare si procedurile detaliate pentru intregul proiect. Aceasta abordare permite desfasurarea rapida si fara riscuri a unui proiect la orice scara. Consultanti nostri vor asista fiecare client oferindu-i definitii si sfaturi practice privind dezvoltarea proiectului in toate fazele sale:

 

  • Initializarea: Definirea conditiilor de realizare a proiectului - pentru cadul de desfasurare: membrii echipei desemnate, formatul si procedura de comunicare, cadrul fizic de implementare, procedura de suport.
  • Planificarea: audit situatie existente si premize, definirea cerintelor, redactarea documentatiei de lucru, planul de management si etapizarea lucrarilor.
  • Implementarea: Managerul de proiect urmareste planul aprobat si gestioneaza situatiile de derogare de la plan in limita constrangerilor de lucru (buget, timp, limitari de resurse). Sunt evaluate sistematic etapele parcurse precum si deadline-urile ce trebuiesc implinite.
  • Inchiderea proiectului: Partile implicate trebuie sa parcurga documentatiile de punere in exploatare, sa ruleze testele de functionare a infrastructurii puse in opera si sa detalieze “as-built” raportul final si procedura de acceptanta, precum si inchiderea procedurilor de inchidere a situatiilor financiare.

Intregul proces se afla sub atenta observatie a unui manager de proiect ce are responsabilitatea urmaririi tuturor aspectelor. Astfel managerul de proiect coordoneaza intregul ciclul de viata al proiectului, de asemenea defineste scopul proiectului, planurile si procedurile, promoveaza o comunicare clara, directioneaza finantarea proiectului, ii coordoneaza pe toti cei implicati si asigura respectarea tuturor regulilor stabilite.

Avand la baza o experienta vasta vom furniza solutia optima pentru o dezvoltare de succes, la timp, indeplinind cerintele clientului si nu in ultimul rand incadrandu-se in buget.

Managementul de proiect asigura prin functia sa un singur punct de contact si un singur responsabil, eliberand clientul de complexitatea si costul unei colaborari cu mai multi parteneri.
Rezultatul final va fi o solutie fiabila ce va imbunatati simtitor calitatea serviciilor pe care clientii nostri le ofera.