Consultantii nostri, buni cunoscatori atat a celor mai noi tehnologii cat si avantajelor aduse mediului de afaceri, propun clientilor nostri solutiile cele mai apropriate de necesitatile retelei tinand cont de cele mai exigente cerinte.

Cronus ofera un larg portofoliu in materie de servicii de consultanta:

  • Consultanta privind arhitectura retelei:
    De la statii de lucru si pana la servere, de la performanta retelei pana la securitatea acesteia, de la optimizarea taficului generat de aplicatii pana la rularea serviciile colaborative - de mesagerie, telefonie si videoconferinta peste retea IP - toate utilizand echipamentele potrivite, testate in prealabil.

 

  • Consultanta privind provocarile IT in business:
    Atunci cand afacerea dvs. are nevoie de o tehnologizare inetnsiva sau dezvolta noi linii de business care incorporeaza masiv tehnologie IT, aveti nevoie de expertiza Cronus pentru a alege tehnologia potrivita. Cronus pre-testeaza oferta tehnologica pe piata pentru categoriile de solutii de care aveti nevoie si va aduce pentru dvs. plus valoare pentru a va inscrie cu investitia in cele doua constrangeri care o limiteaza: buget stabilit si timp alocat pentru implementare.|

 

  • Consultanta pentru proiecte de infrastructura IT:
    De la faza de definire a temei de proiect, audit si caiet de sarcini apoi metodologia de selectare a furnizorilor, integrarea specificatiilor si functionalitatilor pachetelor de investitie, managementul proiectului, procedura de casare a tehnologiei inlocuite.

 

Consultantii nostri sunt specialisti bine pregatiti, certificati, cu vasta experienta in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Ei fac legatura intre strategiile de afaceri si cerintele tehnologice, in timp ce clientii nostri vor asimila noi provocari cum ar fi folosirea serviciilor IT pentru cresterea venitului, predarea rezultatelor, imbunatatirea productivitatii si transparenta procesului de afaceri.