Vanzari Echipamente

Un element cheie in proiectarea unei infrastructuri este furnizarea/achizitionarea si instalarea echipamentelor necesare constructiei arhitecturii proiectate, fie ele capacitati hardware sau solutii software. Cu cat sunt mai complexe, acestea sunt si conditionate de modalitati si termene de livrare, servicii de update, servicii de inlocuire sau suport tehnic in perioada de garantie sau pe intregul ciclul de exploatare.

 

Prin Cronus aveti la dispozitie un partener cu intreaga experienta comerciala necesara furnizarii sistemelor necesare in conditiile total adaptabile profilului dvs operational si de business, dar si de intregul set de servicii ulterioare necesare bunei exploatari a achiztiilor facute.

Alegerea corecta a produselor in parteneriat cu experti in domeniu va poate aduce multiple beneficii. Prin parteneriatele sale strategice incheiate cu furnizori de echipamente de talie mondiala, Cronus eBusiness este in masura sa va ofere acces la intreaga plaja de astfel de produse descrise de caietul de sarcini al obiectivelor dvs informatice.