Dezvoltare Software

Dezvoltare de aplicatii software personalizate

Cronus e Business foloseste platforme software cuprinzatoare ce permit conceperea si dezvoltarea de aplicatii personalizate pentru aproape orice domeniu, aplicatii realizate cu costuri minime.  Abordarea personalizata conduce la dezvoltarea unei solutii software custom, pentru client, perfect croita pe procesele definite de acesta, in care fiecare detaliu este pus la punct de specialistii Cronus pentru a optimiza perfect mediul de aplicatie in favoarea clientului.

Aplicatiile create permit utilizatorului realizarea intr-un mod simplu de analize si rapoarte, accesibile indiferent daca acesta se afla la calculatorul din birou sau utilizeaza un dispozitiv mobil.

 

Se pot realiza aplicatii pe arhitecturi nou-crerate sau pot fi actualizate si imbunatatite cele deja existente in utilizare la client, astfel incat clientul sa nu piarda valoarea investitiei in tehnologia achizitionata anterior. Prin portarea unor aplicatii vechi in tehnologii noi de interfete web sau mobil se simplifica experienta utilizatorului si in acelasi timp se mareste viteza interactiunii sale cu alte module personalizate; Se poate opta deseori pentru reutilizarea componentelor si bibliotecilor de functii si proceduri sau scheme logice anterior dezvoltate si conduc in esenta la utilizarea unei platforme de dezvoltare a carei structura modular este usor de vizualizat.

Profita de avantajul multiplelor surse de date si platforme pentru a maximiza resursele de tehnologie pe care se fondeaza mediul tau de interactiune in aplicatia solicitata.

Tipuri de aplicatii dezvoltate:

  • Sisteme CRM/ERP;
  • Solutii software pentr Call Center/Helpdesk; 
  • Comert electronic si plati on-line;
  • Software pentru solutii de monitorizare tip IoT;
  • Management de continut si platforme web.

 

In oricare dintre aceste tipare mai sus enumerate clientul va beneficia de inovatiile celor mai recente tehnologii de proiectare, coding si metode de lucru, echipa angrenata fiind cea care testeaza minutios rezultatul si il dezvolta in deplin consens cu indicatiile persoanelor desemnate de client in proiect.

Din acest process rezulta o aplicatie 100% responsive la cerintele dumneavoastra specifice de afaceri. De asemenea, ne asigurăm că produsul livrat îndeplinește pe deplin criteriile de calitate agreate in contract, fiabilitate si eficienţă in operare solicitate de fondul afacerii dumneavoastră.